Functietitel: Sales Manager
Dienstverband: Vast
Status: Fulltime
Branche: Marketing
Vakgebied: Sales & Marketing
Vaardigheden: New Business Digital Marketing Detachering Sleutelpositie Start-up Kernteam Haarlem
Salaris vanaf: €4,000.00 EUR
Salaris tot: €4,700.00 EUR
Locatie: Haarlem, NH
Gepubliceerd op: 12/09/2021
Nummer: 32687

Functieomschrijving

Onze opdrachter is een start-up met grote ambities. Het team bestaat uit 30 talentvolle digital marketeers & developers. Zij werken aan uiteenlopende digital vraagstukken bij bedrijven als Amazon, Bosch/Siemens, Vue Cinemas, O’Neill & McDonald’s.

De gedetacheerde medewerkers worden ondersteund door ruim 150 Senior Digital Marketing specialisten verdeeld over het gehele digitale spectrum.  

De organisatie krijgt op korte termijn een rebranding en is daarmee klaar voor de volgende groeifase. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar een charismatische Sales Manager met drive. Samen met de eigenaar ben je het gezicht van het bedrijf voor (potentiële) opdrachtgevers.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de groei en continuïteit van het bedrijf. Datzelfde doe je voor de klanten die met digital marketing voorop willen lopen op de concurrenten. Dat maak jij mogelijk door vanuit een gevarieerde talentpool de talentvolle digital marketeers en developers te leveren.

Met jouw enthousiasme en commerciële vaardigheden weet jij als geen ander hoe je de propositie bij potentiële klanten verkoopt. Je bent een gesprekspartner op niveau en weet de klantvraag goed te vertalen naar een waardevolle samenwerking.

Daarbij denk je mee over procesverbeteringen en maak je een inhoudelijke verdiepingsslag op het gebied van online marketing. Je bent onderdeel van het kernteam en krijgt alle ruimte om met ideeën te komen om het bedrijf op commercieel vlak succesvoller kan laten maken.

Wie ben jij?

Je bent ondernemend en hebt een proven track-record in sales van minimaal 3 jaar. Bij voorkeur heb je affiniteit met online marketing. Kennis op functioneel niveau is voldoende, de rest ga je bij leren. Je bent resultaatgericht, sociaal en dynamisch en bovenal een teamplayer.

Waarom werken bij deze organisatie?

Je gaat een echte een sleutelrol vervullen bij een digital startup. Verantwoordelijk om verdere groei mogelijk te maken. Het vooruitzicht is dat jij natuurlijk meegroeit. Je bent veel op pad, maar op eenmaal op kantoor begeef je je in het mooiste kantoor van Haarlem. Met een team van ruim 150 digitals en veel borrels, evenementen, vakanties en andere uitjes verveel je je nooit.

 

 

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB