Functietitel: Account Manager Publishers
Dienstverband: Vast
Status: Fulltime
Branche: Advertising and PR
Salaris: Onderhandelbaar
Locatie: Flevoland
Gepubliceerd op: 05/08/2021
Nummer: 32682

Functieomschrijving

Jij bent goed in het opzetten én uitbouwen van relaties. Je hebt doorzettingsvermogen en gaat samen met de klant op zoek naar een oplossing.

Over de functie

Via de pakketten van webshops als Blokker en MediaMarkt bereikt onze opdrachtgever ieder jaar miljoenen huishoudens in ruim 30 landen over de hele wereld. Booking.com en HelloFresh zijn voorbeelden van adverteerders die bekend zijn met de ijzersterke combinatie van performance en branding. Zij delen mee in het wow-moment dat klanten van de publishers hebben bij het uitpakken van hun pakket, of bij het doorspitten van de nieuwste editie van hun favoriete magazine of krant. Je begrijpt, een betere timing om een potentiële klant te verrassen met een relevante kortingsactie bestaat niet. En dat is precies waarom dit bedrijf groeit en jou nodig heeft in deze groei. Omdat het werkt.

In de rol van Account Manager Publishers ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe publishers binnen het netwerk. Onze klant zoekt een Account Manager die in staat is zelfstandig te werken en deals te kunnen closen. Iemand die deuren weet te openen en nieuwe publishers de wondere wereld van inserts marketing kan laten ontdekken. Met een groter netwerk kunnen de huidige en nieuwe campagnes verder groeien en zo nog meer huishoudens bereiken. Blije publishers en adverteerders is een win-win voor iedereen. Het betekent dat deze functie ervaring vereist op het gebied van sales technieken en het zelfstandig benaderen van de juiste DMU's. Kennis, een dosis zelfvertrouwen en charisma gaan je goed van pas komen. Je blijft in eerste instantie verantwoordelijk voor de klanten die je zelf binnengehaald hebt. Het is daarom belangrijk dat je in staat bent om te werken aan de relatie en tevens in te spelen op kansen uit de markt en behoeften van de klanten.

Wat wij van jou verwachten

 • Jij wordt blij van het werken in een energieke en commerciële organisatie.
 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Communicatie en samenwerken zitten in jouw DNA.
 • Jij geeft niet op en weet altijd een oplossing te vinden.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en schrift.

Wat je van onze opdrachtgever kan verwachten

 • Marktconform salaris en een aanvullende bonusregeling
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën
 • Een rol waarin je écht impact kunt maken
 • Veel focus op People & Culture
 • Een flexibele mobiliteitsregeling
 • Een enthousiast team en vrienden
 • Thuiswerkregeling voor de periode ná Corona
 • Epische borrels

Het sales team levert dagelijks topprestaties. Met veel energie en toewijding managen zij schaalbare campagnes van hoge kwaliteit en rocken zo de insertmarkt. Een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat komt niet alleen door de vele succescases die het bedrijf inmiddels heeft ontwikkeld, maar ook dankzij ontwikkelingen in de markt en wereld. Dat biedt enorme kansen, en die pakken ze!

Daarom verwelkomen ze graag nieuwe, gelijkgestemde klasbakken om samen succesvol te zijn. Je kan ons overtuigen met een enorme drive, sales kennis & spirit, creativiteit en een fikse portie levensvreugde en gezelligheid. Je kennis van onze dienst komt op de tweede plaats.

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB