Functietitel: Accountmanager Retentie | HR oplossingen | Amsterdam
Dienstverband: Vast
Status: Fulltime
Branche: IT
Salaris: Maandelijks
Salaris vanaf: €2,300.00 EUR
Salaris tot: €2,800.00 EUR
Locatie: Amsterdam, Nederland
Gepubliceerd op: 29/03/2020
Nummer: 32622

Functieomschrijving

DEZE VACATURE STAAT TIJDELIJK ON HOLD

Deze internationale organisatie en grote uitgever concentreert zich op het ontwikkelen van databanken, kennisbanken en andere producten die onze klanten helpen hun werkproces te verbeteren waardoor ze succesvoller zijn. Alle producten hebben een sterke positie in hun markt. 

hr portaal

 

De Accountmanager Retentie richt zich op een toegewezen groep klanten voor de betreffende productgroep. In deze functie zijn er twee hoofdtaken te onderscheiden: Het behoud van de aan de Accountmanager toegewezen klanten en het uitbouwen van deze klanten. In de uitvoering hiervan ligt het accent op het optimaliseren van het gebruik, regelmatig telefonisch contact met de klanten, het presenteren van producten en het (opnieuw) sluiten van deals. Contracten worden veelal afgesloten met een looptijd van een jaar. 

De Accountmanager is verantwoordelijk voor het 1e lijns contact met de klanten. Om de doelstellingen te behalen is de Accountmanager verantwoordelijk voor optimale klanttevredenheid en bereikt dit door het geven van informatie, verwerken van mutaties, het doen van commerciële aanbiedingen en het oplossen van klachten en problemen van klanten.

Belangrijkste werkzaamheden

  • Behouden van klanten.
  • Terugwinnen van klanten die hun abonnement hebben opgezegd.
  • Uitbouwen van bestaande klanten.
  • Klantgericht behandelen van inkomende en uitgaande communicatie met klanten.
  • Zorg dragen voor tijdige en adequate vastlegging van binnengekomen orders, abonnementen, facturen, opzeggingen, vragen, klachten en mutaties.
 

 

 

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB