Functietitel: Accountmanager | HR kennisportaal | Amsterdam | 52K OTE
Dienstverband: Vast
Status: Fulltime
Vakgebied: HR, GA & Facilities Sales
Vaardigheden: Human Resource branche kennis New Business Hunter Consultative seller Enthousiast Time Management
Salaris: Maandelijks
Salaris vanaf: €2,800.00 EUR
Salaris tot: €3,700.00 EUR
Locatie: Midden Nederland
Gepubliceerd op: 18/07/2018
Nummer: 32574

Functieomschrijving

 
Deze internationale organisatie en grootte uitgever concentreert zich op het ontwikkelen van databanken, kennisbanken en andere producten die onze klanten helpen hun werkproces te verbeteren waardoor ze succesvoller zijn. Alle producten hebben een sterke positie in hun markt. 

hr portaal

Als Account Manager ben je vooral actief met het HR product, maar je kan ook betrokken zijn bij de andere producten van de groep.

Jouw profiel
Je hebt een passie voor sales en bent in staat om prospects, klanten en collega's te enthousiasmeren voor de online producten. Je bent in staat om vertrouwen te winnen en je kunt met jouw doelgroep meepraten over hun vakgebied en traceert daarin ook kansen voor productontwikkeling. Je bent pro-actief, target driven, competitief, maar ook een teamplayer en je hebt veel discipline. Je bent een professional in het genereren van new business en je wilt jezelf en het vak continu verbeteren. Jij weet dit alles om te zetten in resultaat en zoekt een omgeving die je de kans geeft het beste uit jezelf te halen en waar je onderdeel kan zijn van het in de markt zetten van een nieuw product.

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare resultaten in een business-to-business omgeving met de verkoop van oplossingen aan de HR doelgroep.
  • Relevante kennis en/of sales-ervaring.
  • Ervaring met telefonische acquisitie is een pre.
  • Ervaring met (userpaid) online producten aan HR doelgroep is een eis.
De functie
Een enthousiaste Accountmanager die in staat is om op niveau contact te hebben. Je specialiseert je in het verkopen van het HR product aan de HR doelgroep. Je kunt hen online content verkopen via een inspirerende presentatie, juist advies en een passende offerte.
 
In deze buitendienstfunctie ligt je focus volledig op het binnenhalen van new business. 4 dagen in de week bezoek je klanten in heel Nederland en 1 dag in de week ben jij met jouw teamcollega’s op kantoor.
 
Je werkt met een jaarplanning, een CRM-systeem (Salesforce) en een consequente rapportage. Je levert input aan de Sales Manager voor de verbetering van verkoopplannen en voert deze resultaatgericht uit. Je wordt ondersteund door de marketingafdeling binnen de groep en bent onderdeel van de centrale sales afdeling.
 
 
Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB