Functietitel: Field Sales Representative | Fiscale Data-en Kennisbanken | Zuid Holland | 55K OTE
Dienstverband: Vast
Status: Fulltime
Branche: IT
Vakgebied: Sales & Marketing
Salaris: Maandelijks
Salaris vanaf: €3,000.00 EUR
Salaris tot: €3,300.00 EUR
Locatie: Zuid-Holland
Gepubliceerd op: 23/02/2020
Nummer: 32569

Functieomschrijving

DEZE VACATURE STAAT TIJDELIJK ON HOLD

Van oudsher een internationale uitgeverij concentreert deze gedreven organisatie zich op het ontwikkelen van databanken, kennisbanken en andere producten die de klanten helpen hun werkproces te verbeteren waardoor ze succesvoller zijn. Alle producten hebben een sterke positie in hun markt. 

fiscaal1.jpg

Als Accountmanager ben je vooral actief met producten als een antwoordenbank, CRM en een belasting aangifte tools, maar je kan ook betrokken zijn bij de andere producten van onze groep.

Je hebt een passie voor sales en bent in staat om prospects, klanten en collega's te enthousiasmeren voor de online producten. Je bent in staat om vertrouwen te winnen en je kunt met jouw doelgroep meepraten over hun vakgebied en traceert daarin ook kansen voor productontwikkeling. Je bent pro-actief, targetdriven, competitief, maar ook een teamplayer en je hebt veel discipline. Je bent een professional in het genereren van new business en je wilt jezelf en het vak continu verbeteren. Jij weet dit alles om te zetten in resultaat en zoekt een omgeving die je de kans geeft het beste uit jezelf te halen!

Wat je verder meebrengt:
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en ervaring met (userpaid) online producten.
  • Aantoonbare resultaten in field sales.
  • Relevante kennis en/of sales-ervaring.
  • Ervaring met telefonische acquisitie is een pre.

Jouw verantwoordelijkheid

Een enthousiaste Accountmanager die in staat is om op niveau contact te hebben. Je specialiseert je in het verkopen van de fiscale producten bij fiscale adviseurs bij administratie-/accountantskantoren en corporates. Je kunt hen complexe online content verkopen via een inspirerende presentatie, juist advies en, een passende offerte.

In deze buitendienstfunctie ligt je focus volledig op het binnenhalen van new business. Vier dagen in de week bezoek je klanten en één dag in de week ben jij met jouw teamcollega’s op kantoor.

Je werkt met een jaarplanning, een CRM-systeem (Salesforce) en een consequente rapportage. Je levert input aan de salesmanager voor de verbetering van verkoopplannen en voert deze resultaatgericht uit. Je wordt ondersteund door de marketingafdeling binnen de groep en bent onderdeel van de centrale sales afdeling.

Solliciteer met indeed Solliciteer met linkedin
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB
Bestandstype (doc, docx, pdf, rtf) tot 10 MB